Európa iszlám megszállása

Józan érveim a liberális bevándorláspolitika ellen

Elképesztően szemtelenek és nagyképűek voltak...

2016. január 07. 20:00 - aLEx

 

A kölni erőszakról

 

 

Ismerjük ezt már a Keleti pályaudvar óta. Egyre kevésbé lehet hallgatni róla és tagadni. Nincs benne semmi újdonság. Legfeljebb már a német rendőr is átéli ugyanezt. Megkérdezni is inkább azt kell, hogy miért nem lehet még mindig beszélni róla! Miért kell agyonhallgatni?

A német kancellár arra kérte csütörtökön a német hatóságokat, hogy alaposan vizsgálják ki a szilveszter éjszaka nők ellen elkövetett támadásokat. Angela Merkel a bűncselekményeket elkövető külföldiek lehetséges kiutasítására is utalt. "Meg kell vizsgálni, hogy minden szükségeset megtettünk-e már a kitoloncolások kapcsán, hogy világos üzenetet küldjünk mindenkinek, aki nem hajlandó betartani jogrendszerünket" – fogalmazott.

Legyen elég annyi, hogy be sem kellett volna engedni őket! Hát persze, hogy nem tettek meg mindent! Meg sem kellett volna hívni őket!

 

 

A kölni pályaudvarnál és a környékén lévő tömeget a rendőrség nem tudta befolyásolni, a helyzet kaotikus és szégyenteljes volt.

Tudatos terrorista mentalitás, amely a tömeges jellegű fellépésre alapítja terveit. Ekkora tömeg ellen a hatóság nem képes fellépni. Nem tudja megakadályozni a bűncselekményeket és nem tudja helyreállítani a rendet.

Nyilvánvaló, hogy központilag szervezett terrorista akcióról van szó, lévén több helyszínen, egyidőben azonos jellegű események történtek. Tudatos zavar- és pánikkeltés az, ami Kölnben történt. Nem is lehet másképp magyarázni.

Sajnálatos módon levonható a következtetés, hogy nem egyes elszigetelt terroristák összehangolt akciójáról van szó csupán, hanem a bevándorlók tömegei azonosulnak az iszlám terrorizmus céljaival.

 

 

Akad még, aki kételkedik ebben?

 

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://europa-iszlam-megszallasa.blog.hu/api/trackback/id/tr768250658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huffnágel Pista · http://www.huffnagelpista.com 2016.01.07. 23:55:16

Arab fiúk, német lányok - sexepil X ribiseta X ficki-ficki klou.tt/a7d6bmkw5n8j

aLEx 2016.01.08. 00:03:39

@Huffnágel Pista:

Nem is rossz ez a zene. Az apropó pedig adott.
Köszönöm a látogatásodat!
süti beállítások módosítása