Európa iszlám megszállása

Józan érveim a liberális bevándorláspolitika ellen

Úgy látszik, el kell magyarázni

2016. január 08. 15:00 - aLEx

Kedves Kapelner Zsolt! Akkor figyelj, hátha megérted!

 

 

Tegnap a saját blogbejegyzésem vitájában is találkoztam egy emberi jogi harcossal, aki élénken próbálta elmagyarázni, hogy Szilveszterkor a nőket molesztáló kölni bűnözőket is megilletik az emberi jogok, és nem lehet őket csak úgy ripsz-ropsz kitoloncolni az Európai Unióból. Mintha te lettél volna az, kedves Zsolt, és mintha ennek apropójára írtad volna meg a cikkedet a Kettős Mérce blogban a következő címmel: És mi van, ha arab férfiak támadtak nőkre Kölnben? Mit bizonyít ez?

„Bizonyítaná ez azok félelmeit, akik az Európát megszálló barbár hordáktól tartanak? Korántsem. Először is, még ha a támadásokban résztvevő emberek mindegyike migráns, vagy muszlim lett volna, ez akkor sem mondana el semmit arról a mintegy egymillió emberről, akik 2015-ben erre az 550 milliós kontinensre tévedtek. Semmit nem árulna el arról, hogyan kell bánnunk azokkal a szíriai munkásokkal, iraki fiatalokkal, afgán nőkkel, nigériai gyerekkel, akik hozzánk érkeznek, és akiknek ezekhez a támadásokhoz semmi közük. Őket továbbra is annak kell tartanunk, amik: embereknek, aki megérdemlik, hogy a saját tetteik és vélekedéseik alapján ítéljék meg őket, ne másoké alapján.”

Ebben mind igazad van, de látom, hogy valamit mégsem értesz. Megpróbálom elmagyarázni, hátha fölfogod. Igaz, hogy nem egy alkalommal leírtam már ugyanezt, de bízzunk benne, hogy ez alkalommal talán megérted!

 

 

Teljesen jogos a felvetés, hogy mintegy ezer migráns randalírozott Kölnben és molesztálta a nőket Szilveszter éjszakáján. Ez valóban nem mond semmit a migránsok egészéről, lévén ez csupán 0,1 százaléka az összes 1 millió menekülthöz viszonyítva. Semmit nem tudunk meg a többi 99,9 százalékról. Még akkor sem változnak lényegesen az arányok, ha figyelembe vesszük, hogy más európai nagyvárosokban is hasonló események történtek.

Ez a statisztikai mintavétel önmagában nem alkalmas arra, hogy a 0,1 százalék magatartása alapján ítéletet mondjunk a 99,9 százalékról. Illetve valamire mégiscsak alkalmas. Mert vannak azért más tapasztalataink is a menekültekről, és ezeket az eddig szerzett tapasztalatokat igenis össze lehet vetni az újonnan szerzett ismereteinkkel. Mit is mondanak ezek nekünk?

Nem tudom a pontos adatot, de Magyarországon legalább 300 ezer menekült átvonult az elmúlt évben. Ugyancsak nem tudom a pontos adatot, de a menekülteknek a 40 (vagy 60?) százaléka nem mutatott fel semmilyen okmányokat. Egyáltalán nem tudhatjuk hány százalékuk nem volt hajlandó hozzájárulni ujjlenyomat levételéhez és fénykép készítéséhez. Jelentős részük születési dátumnak január 1-et nevezte meg, és ezzel szinte gúnyt űztek a magyar hatóságokból. Ezzel mintha azt fejezték volna ki, tudod, hogy hazudok, mégsem tehetsz ellenem semmit. Ezek után a magyar hatóságok szinte fellélegeztek, hogy ennek a pankrációnak vége szakadt, és a továbbiakban más országok (zömmel Németország) kényszerültek átvállalni ezt a szerepet. Hála istennek a határon épített kerítés betöltötte szerepét, ás a menekültáradat más irányt vett!

Én már ezeknek a tapasztalatoknak alapján azt mondtam, vigyázat, mert mindez arra utal, hogy a menekültek a terroristákkal szemben lojálisak. Ezzel a magatartással ugyanis a saját regisztrációjukat nehezítették meg a menekültek, azaz mintha nem is a menekülés volna a céljuk, hanem közreműködnek Európa iszlám megszállásában. Már akkor azt mondtam, hogy azt a 40 (vagy 60?) százalékot, amely nem tud (vagy nem hajlandó) okmányokat felmutatni a határon, felelőtlen könnyelműség beengedni az Európai Unióba. Akárhogy is nézzük, a menekülteknek felróható magatartás, hogy nem tudnak iratokat felmutatni. Mindezt az is indokolja, hogy az Európai Unió nem képes ilyen nagyszámú menekült elhelyezését biztosítani. Nos, a felelőtlen liberális bevándorláspolitika ezeket a véleményeket nem akceptálta, Angela Merkel ragaszkodott hozzá, hogy Németország a náci múltért vezekelni akar, és bizonyítani akarja liberalizmusát.

 

 

A szilveszteri tapasztalatok ugyanezt támasztják alá. És hiába 0,1 százalékos a statisztikai minta, a következtetés lehangoló. Azt továbbra sem tudjuk, hogy hány százalék lehet a menekültek között rejtőzködő terroristák aránya, de nem is ez a lényeg. A menekültek ismét kifejezésre juttatták, hogy nem egyszerűen csak az iszlám terroristákkal szolidárisak, hanem a nőket molesztáló köztörvényes bűnözőkkel is, akik Szilveszter éjszakáján tömeges szexuális terrort valósítottak meg európai nőkkel szemben. Mindezt olyan alapon, hogy a terrorista is, a köztörvényes bűnöző is muszlim vallású, és ez nagyobb súllyal esik latba a menekültek esetében, mint az a tény, hogy Európában szeretnének menedékjogban részesülni. Ráadásul ez a két kör vélhetően jelentős átfedés takar.

Ez pedig alapos okkal megkérdőjelezi, hogy a menekültek integrálódni szeretnének az európai társadalomban. És mivel a Szilveszter éjszaka elkövetett bűncselekményekről pontos statisztikai kimutatás nem készíthető, továbbra is az ennél statisztikailag sokkal pontosabb regisztrációs kimutatásokat tekintem mérvadónak. Korántsem 0,1 százalékról van ugyanis szó. Hogy mennyiről, azt illene végre az európai polgároknak megtudniuk!

Illene pontos adatokat szolgáltatnia a hatóságoknak arról, hogy a bevándorlók hány százaléka nem rendelkezett semmilyen regisztrációra alkalmas okmányokkal, hány százaléka nem járult hozzá ujjlenyomat vételéhez és fénykép készítéséhez, és hány százalékuk regisztrált január 1-i születési dátummal. Illene pontos adatokat közölni, hogy ezek közül hány százalékukat utasították ki az Európai Unióból. Mindezt csupán abból az okból, hogy láthassuk, az Uniós hivatalok mennyiben látják el a feladatukat, és mennyiben képviselik az európai társadalom érdekeit.

 

 

Kapelner Zsoltnak pedig ajánlanám, hogy gondolkozzon el az érveimet! Talán képes felfogni, hogy miről beszélek.

 

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://europa-iszlam-megszallasa.blog.hu/api/trackback/id/tr38252314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lóhering a fattyúlovag 2016.01.09. 11:02:17

Nem ártana minden alkalommal, amikor valami ballibbant ökör megpróbál vérforraló eseteket relativizálni, bégetni a "béke vallása" iszlámról, beleverni az orrát az 1541. augusztus 29.-én, Budán történt békés janicsár séta és a következő 150 év tapasztalataiba!

aLEx 2016.01.09. 11:10:40

@Lóhering a fattyúlovag:

Pontosan így van! De úgy látszik, hiába kötelező olvasmány az "Egri csillagok", rengetegen elbliccelték még a magyar irodalom órákat is, nemcsak a történelemórákat.

Mellesleg nagyon érdekes nickneved van. Többirányú asszociációkat indít el bennem.
Köszönöm a látogatásodat!
süti beállítások módosítása