Európa iszlám megszállása

Józan érveim a liberális bevándorláspolitika ellen

A migráns-erőszakról - fordítva ülve a lovon

2016. január 24. 13:30 - aLEx

A menetirány arra van, amerre a lónak a füle

 

 

Jámbor Andrásnak ismét megjelent egy cikke a Kettős Mérce blogban, amelyet nem hagyhatok szó nélkül. A cikk címe egy kerek mondat, amely pontosan kifejezi a tartalmat, hogy mit hiányol a szerző: A Magyarországon történt szexuális erőszak miért nem érdekes a magyar sajtónak?

Kedves Jámbor András! Nem tudom, hogy a magyar sajtót miért nem érdekli az Ön által vázolt téma, mert én az olvasó vagyok, Ön a médiamunkás. Ha Ön a magyar sajtó nevében kijelenti, hogy Önöket nem érdekli a Magyarországon történt szexuális erőszak, akkor kénytelen vagyok elhinni, hogy az állítása igaz, mert az igazságot nyilván jobban ismeri nálam, hisz önkritikát fogalmaz meg. De azt vitatom, hogy a magyar olvasót nem érdekli ez a téma. Bár én is csak a saját véleményemet mondhatom, azaz nem nyilatkozhatok általában az olvasó nevében, de ha Ön azt szerette volna sugalmazni, hogy a magyar olvasóközönség érdektelen a jelzett témával szemben, azt kikérem magamnak. A hivatkozott állításán Ön semmivel nem tudja alátámasztani.

De megkérdezném, vajon mi adja meg az aktualitását az Ön cikkének? Ön is miért csak most ír erről a témáról, amikor már a kölni imám szavait is ismerjük, aki szerint a kölni szexuális erőszak áldozatainak lenge öltözéke és parfümhasználata közreható magatartás volt az erőszakban, mondhatni olaj a tűzre?

 

 

Kedves Jámbor András! Ön fordítva ül a lovon! Természetes, hogy a menekültválság nagyon is foglalkoztatja a közvéleményt, mondhatni az olvasóközönség fokozott érdeklődéssel figyel minden olyan hírre, amelyek a félelmeinket érintik. Nevezetesen azt, hogy vajon az eltérő kulturális környezetből származó migránsok képesek lesznek-e integrálódni az európai társadalomban. Amikor Ön a magyarországi szexuális erőszakot emlegeti, akkor egy teljesen más kérdésről van szó, amely egyáltalán nem sorolható a migránsok integrációjának kérdéskörébe. Miért akarja Ön a két kérdést összemosni?

Ön úgy tesz, mintha Európa népességének egyáltalán nem volnának jogos félelmei a migránsok beilleszkedésével kapcsolatban. Ön úgy tesz, mintha a muszlim vallás nem volna egy teljesen egyedi szempont, amely ezekre a félelmekre rárakódik. Ön vitatja talán, hogy az iszlám kultúra teljesen más szemmel néz a nőkre, mint ahogy az Európában megszokott? Vélelmezem, hogy Ön semmibe veszi az európai nők félelmeit. Sajnálom, hogy erre rá kellett világítanom!

Valóban létezik szexuális erőszak Magyarországon is, és igenis foglalkozni kell ezzel a súlyos kérdéssel! De a menekültáradat ellenőrizetlen beengedése Európába egy óriási politikai hiba volt az Európai Unió vezető politikusai részéről, amely szinte helyrehozhatatlan politikai bűncselekménynek tűnik az európai polgárok sokasága számára. Nem elég nekünk a saját európai társadalmunkra jellemző szexuális erőszak terheivel küzdeni, ennek tetejébe fel kellett még vállalnunk a muszlim kultúra jelentette többletet is? Egyáltalán nem jogos, hogy Ön párhuzamot von két egymástól független dolog között és a menekültek által elkövetett szexuális erőszakot relativizálni próbálja!

 

 

Néha már szégyenkezem, amikor ilyen cikkeket olvasok. Hiányolom még a jóhiszeműséget is a szerző részéről, annyira kiérződik a liberális lakájmédia mentalitása.

Kedves Jámbor András! Ha Önt nem zavarja, hogy az olvasó ezt mind látja a liberális média munkásokról, akkor a lelke legyen rajta!

 

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://europa-iszlam-megszallasa.blog.hu/api/trackback/id/tr658307298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuzsi25 2016.01.24. 20:55:28

Annyit azert hozzafuznek, hogy szilveszter ejszaka volt! Vagyis tel! Vagyis mindenkin bundabugyi, vastagdzseki vastagnaci. (Ha mar ennyire ebbe kapaszkodunk)

aLEx 2016.01.25. 17:41:36

@Zsuzsi25:

De megadtam a linkjét is az orosz tv-csatorna filmjének. És abban volt olyan jelenet, ahol a német lányok kivillantották a tangabugyijukat. Szó sem volt ott tundrabugyiról. A néző csak abban nem lehet biztos, hogy mikor vették fel a jelenetet. Illetve abban sem, hogy ez kacérkodás volt, vagy már a migránsok emelgették a lányok szoknyáját.

amjamayna 2016.01.25. 20:33:41

" A Magyarországon történt szexuális erőszak miért nem érdekes a magyar sajtónak?"

Kb. azért amiért a rétinigger lövöldözők pere sem verte át a küszöb alatti magma bugyborékolás szintjét, azért:)

aLEx 2016.01.25. 20:44:19

@CsakSzolokHogy:

Hát ne is haragudj, de szerintem ebben nincs igazad. Egyrészt a romagyilkosságok eltusolásában inkább közrejátszott valamiféle politikai szempont, amelyet nem ismerünk pontosan.
Másrészt nehezményezem ezt a "rétiniggerezést", az én blogomban ez ne legyen stílus, ha megkérhetlek rá!

Engem nem zavar, ha valaki szélsőjobboldali, mert nagyon kulturáltan el tudok beszélgetni velük is. Érdekel a véleményük, mert meglehet, hogy egy sor dologban igazuk van. De létezik egy kulturális minimum. amit be kell tartani! Ezt te is elvárhatod tőlem, így nagyon kérlek, hogy kölcsönösen tartsuk be!

amjamayna 2016.01.25. 21:31:21

@aLEx:

Az egész cirkusz eg nyomorult mangina kuncsorgása az ingyenpi..áért, mármint az eredeti cikk.(A Jámbor cikke:)

"Hát ne is haragudj, de szerintem ebben nincs igazad. "

Nem haragszom, de ha mégis igazam van ?:)

"Egyrészt a romagyilkosságok eltusolásában inkább közrejátszott valamiféle politikai szempont, amelyet nem ismerünk pontosan."

Francokat, az átlagember magasról tesz rá hányat "nyírnak ki " közülük, nem igazán hullajt senki könnyeket, hiába verik magukat a jogvédők, megmonták már a NagyonDemokratikusNyugaton: mi nácikok vagyunk:)

"Másrészt nehezményezem ezt a "rétiniggerezést", az én blogomban ez ne legyen stílus, ha megkérhetlek rá!"

Tőlem úgy hívod ahogy akarod, a lényegen nem változtat, olyan PC formulát használsz amit akarsz.
Lényegtelen a forma, a tartalom úgyis felülírja, de lehet ezen is rugózni, PC-skedni:)

"Engem nem zavar, ha valaki szélsőjobboldali,"

He???, gondoltam, hogy nácikok lettem, meg szélsőjobb, atyám, aki nem simogatja a tetveket az má széljobb, hát ha annyira csavarja az orrod, legyen, nem igazán hat meg:)

" mert nagyon kulturáltan el tudok beszélgetni velük is."

A PC-huszárokkal én is, csak egy idő után unom a fennkölt köreiket:)

"Érdekel a véleményük, mert meglehet, hogy egy sor dologban igazuk van. "

Értem, diplomatikusan, csak úgy balkézről, aztán meg kezet mosunk és félrenézünk, mi ott sem voltunk, azok nem is mi vótunk:)

Annyira nem érdekel a széljobb, de kinek mihez van gusztusa:)

"De létezik egy kulturális minimum. amit be kell tartani! "

Csak az a kérdés, hogy ez abszolit minimum, vagy relatív?:)
Te nyilatkoztatod ki, vagy van egy általános, továbbmegyek: libsi, mangina stb minimum, vagy normál józan ész minimuma, stb.?:)

"Ezt te is elvárhatod tőlem, így nagyon kérlek, hogy kölcsönösen tartsuk be! "

Én nem igazán várok el tőled semmit, szabad országban élünk(ja nemis, mocskos diktaturában, a patás mindenit, sőt médiacenzúra is van:)

aLEx 2016.01.25. 22:04:17

@CsakSzolokHogy:

"Az egész cirkusz eg nyomorult mangina kuncsorgása az ingyenpi..áért, mármint az eredeti cikk.(A Jámbor cikke:)"
Nézd, fogalmam sincs, mi az a "mangina". Azt a szót ismerem, hogy "manga", de mi az a "mangina"?

"Hát ne is haragudj, de szerintem ebben nincs igazad. " (Én)
"Nem haragszom, de ha mégis igazam van ? " (Te)
Ugyan miben?

"... az átlagember magasról tesz rá hányat "nyírnak ki " közülük, nem igazán hullajt senki könnyeket..."
Te csak magadról beszélhetsz, az én nevemben nem. Így nagyon megkérlek, hogy fejezd be, mert kénytelen vagyok vélelmezni a vádat, amit te magad fogalmazol meg önmagaddal szemben. Nevezetesen, hogy rasszista vagy. Ás kérlek, hogy ebben a stílusban ne is válaszolj rá, mert moderálni foglak!

"Tőlem úgy hívod ahogy akarod, a lényegen nem változtat..."
Így van, de ez az én blogom, és én szabom meg, hogy itt mi jelenhet meg. Ehhez vagy alkalmazkodsz, vagy kénytelen leszel elviselni azt a rendet, amit én szabok meg - az én blogomban. Ha további párbeszédet akarsz folytatni, akkor ehhez kénytelen vagy alkalmazkodni. Ha nem, azt minden további nélkül tudomásul veszem.

"... gondoltam, hogy nácikok lettem, meg szélsőjobb, atyám, aki nem simogatja a tetveket az má széljobb, hát ha annyira csavarja az orrod, legyen, nem igazán hat meg..."
Tévedsz, te jelented ki magadról, hogy náci vagy, ez a választási lehetőség a tiéd. Szó sincs arról, hogy ezt a minősítést a "simogatás hiányáért" kapnád. Nem én csinálok belőled nácit, hanem te magad deklarálod ezt.
Engem az sem érdekel, ha téged nem hat meg. Ha te magad ragaszkodsz a rögeszmédhez, hogy náciként akarsz viselkedni, akkor csak azt kapod, amit kiérdemeltél.

"Értem, diplomatikusan, csak úgy balkézről, aztán meg kezet mosunk és félrenézünk..."
Bocsánat, ez te magad vagy. Önmagadból indulsz ki, aztán félrenézel. Hol mondtam én olyat, amir ezt a kijelentésedet alapozhatod?

"Annyira nem érdekel a széljobb, de kinek mihez van gusztusa :)"
Miért? Te minek nevezed magadat?

"Te nyilatkoztatod ki, vagy van egy általános, továbbmegyek: libsi, mangina stb minimum, vagy normál józan ész minimuma, stb.?"
Bocsánat! Azt sem tudod, hogy ki vagyok! Milyen alapon libsizel, meg "manginázol" (amiről azt sem tudom, hogy mit jelent). Egyenlőre te vagy a vendég az én blogomban, és elvárnám, hogy nem okádsz a szőnyeg közepére. Világos? Ez egy teljesen átlagos házirend, ami még akkor is igaz, ha neked történetesen nem tetszik.

"Én nem igazán várok el tőled semmit, szabad országban élünk(ja nemis, mocskos diktaturában, a patás mindenit, sőt médiacenzúra is van :)"
Azt a dolgot, hogy szabad országban élsz, ne keverjük össze azzal, hogy én nem tűröm a blogvendégtől a bunkóságot. Világos?

Ha ebben a stílusban folytatod, azonnal beállítom a moderálást! Világos?

amjamayna 2016.01.26. 13:22:47

@aLEx:

"Nézd, fogalmam sincs, mi az a "mangina". Azt a szót ismerem, hogy "manga", de mi az a "mangina"?"

A google a barátod:)

"Ugyan miben?"

Saját írásod értelmezése megy, gondolom:)

"Te csak magadról beszélhetsz, az én nevemben nem."

Egyéni szocproblem. Őszintén érdektelen, és a te nevedben senki nem beszélt: lásd szalmabáb érvelés kicsit lejjebb:)

"Így nagyon megkérlek, hogy fejezd be, mert kénytelen vagyok vélelmezni a vádat, amit te magad fogalmazol meg önmagaddal szemben.
Nevezetesen, hogy rasszista vagy. "

Nono, ugye a szalmabábot, amit felállítasz és elkezded püfölni, azt megint ne nekem kelljen megmagyaráznom, lásd Google a régi barát( a.te.ervelesi.hibad.hu/szalmabab)

Ha sikerült megtalálni, akkor innem ugorj neki mégegyszer.

"'Ás kérlek, hogy ebben a stílusban ne is válaszolj rá, mert moderálni foglak!"

Szíved joga, bár azon kívül , hogy az önérzeted sérül sok "stílusproblémát" nem látok, de ugye az egyéni érzékenység az szubjektív:)

"Így van, de ez az én blogom, és én szabom meg, hogy itt mi jelenhet meg. Ehhez vagy alkalmazkodsz, vagy kénytelen leszel elviselni azt a rendet, amit én szabok meg - az én blogomban. Ha további párbeszédet akarsz folytatni, akkor ehhez kénytelen vagy alkalmazkodni. Ha nem, azt minden további nélkül tudomásul veszem."

Értem én a hisztit, meg az önérzetedet is:)+bónuszként megjelölöd a területed:) Bár ahogy a későbbieket elnézem ezt még párszor megteszed, Freud -nak csemege lenne:)

"Tévedsz, te jelented ki magadról, hogy náci vagy, ez a választási lehetőség a tiéd."

Hehe:) Lecsaptál mint a gyöngytyúk...., miután leszélsőjobboldaliztál:) Priceless:)

"Szó sincs arról, hogy ezt a minősítést a "simogatás hiányáért" kapnád. "

Ugye megvan, hogy "simogatás" milyen kontextusban és hogy használom, amint érzékelem nem igazán sikerült értelmezed, aztán megint mellécsaptál:)

"Nem én csinálok belőled nácit, hanem te magad deklarálod ezt."

Püföld, ha ez megnyugtat:)

"Engem az sem érdekel, ha téged nem hat meg. Ha te magad ragaszkodsz a rögeszmédhez, hogy náciként akarsz viselkedni, akkor csak azt kapod, amit kiérdemeltél."

És egyre jobban belelovallod magad:)

"Bocsánat, ez te magad vagy. Önmagadból indulsz ki, aztán félrenézel. Hol mondtam én olyat, amir ezt a kijelentésedet alapozhatod?"

Bocs:) te a kivétel vagy, amúgy kezd kinak hosszabb a ... című játékká fajulni, hogy ez te vagy, és magadból indulsz ki és társai, ja meg hozzá társul , hogy moderálod mert piszkálja a nózid, priceless again:)

"Miért? Te minek nevezed magadat?"

Realista vagyok és az álszentek mindig kihozzák belőlem a kisördögöt:)
BTW -te minek nevezed magad?- Kiváncsivá tettél.

"Te nyilatkoztatod ki, vagy van egy általános, továbbmegyek: libsi, mangina stb minimum, vagy normál józan ész minimuma, stb.?"(én)

"Bocsánat! Azt sem tudod, hogy ki vagyok!"

De azt igen , hogy kivagy:) nosza rajta, két hiszti -hullám közt áruld el, mert beteggé tesz, hogy nem tudom:)

"Milyen alapon libsizel, meg "manginázol" (amiről azt sem tudom, hogy mit jelent). "

Ugye megvan az, amikor az értelmezés + szalmabáb- érvelésre céloztam?
+Bónusz: mindig megmosolyogtat, ha valaki a tudatlanságára büszke, priceless again:)
No, akkor inne ugorj neki mégegyszer:)

"Egyenlőre te vagy a vendég az én blogomban"

Igen, eddig célozgattál, most már körbe is pisilted a területed:)

", és elvárnám, hogy nem okádsz a szőnyeg közepére. Világos?"

Toppantottál is a lábacskáiddal a nyomaték kedvéért?)

"Ez egy teljesen átlagos házirend, ami még akkor is igaz, ha neked történetesen nem tetszik."

Előbb már vázoltad az erővonalakat, értem én és korábban is jeleztem: szíved joga, bár ettől még a tények azok tények, bármennyire is rúzsozzuk a disznót:)

"Azt a dolgot, hogy szabad országban élsz, ne keverjük össze azzal, hogy én nem tűröm a blogvendégtől a bunkóságot."

Gondolom itt a modorommal van bajod, a forma zavar a tartalom pedig stimmel?:), vagy az sem, de a formai zavar inkább, kiveri a biztosítékot?:)

"Világos?""
(Remélem a toppantás is megvolt:), csak a nagyobb hatás kedvéért:)

Sőt, azt sem tudom, hogy a szoba melyik sarkáb "bujdossak el" annyira megijedtem:)

"Ha ebben a stílusban folytatod, azonnal beállítom a moderálást! Világos? "

No, mégegyszer, most már remegek:)

Csak így a végére:

Te kezdted a személyeskedést, széljobberkedést, nácizást, úgyhogy ne húzd a szád, ha pofánver a viszkéz:)

Szerintem simán ki fogod moderálni, de ez amúgy lényegtelen, mert te is pontosan tudod, hogy ha kiteszed, akkor más is látja a lényeget, és stílus ide, stílus oda a "rózsaszin tünciködödön" átsejlik a lényeg, és nem igazán lehet foldozni, így biztos vagyok benne, hogy törlöd:)

aLEx 2016.01.26. 14:31:23

@CsakSzolokHogy:

Engem egyáltalán nem érdekel, hogy a Google a barátom, vagy nem. Megválaszoltam neked, hogy nem szándékozok rasszista témával foglalkozni, hiába provokálsz. Teljesen fölöslegesen erőszakolod a témát.

Ez nem az egyéni szocproblémám, hanem a te szocproblémád, hogy az ember nem óhajt veled megvitatni olyasmit, ami megvitatásra érdemtelen. Például engem egyáltalán nem érdekel a cigánygyűlületed, és nem osztozom abban. A te egész világnézetedet nem vagyok hajlandó beengedni abba a közegbe, amelyben én otthon vagyok! De mondom, ez legyen a te problémád!

Te saját magad demonstrálod a szalmabáb-effektusodat. Ne vetítsd ki rám a saját problémádat!

"Ás kérlek, hogy ebben a stílusban ne is válaszolj rá, mert moderálni foglak!" (Én)
"Szíved joga, bár azon kívül , hogy az önérzeted sérül sok "stílusproblémát" nem látok, de ugye az egyéni érzékenység az szubjektív." (Te)
Ezek szerint az agyadig nem jutott be a gondolat, hogy nem vagyok kíváncsi a nagyképű véleményedre. Engem egyáltalán nem érdekelnek az értelmi képességeid korlátai, de az érzékenységed sem.

"Így van, de ez az én blogom, és én szabom meg, hogy itt mi jelenhet meg. Ehhez vagy alkalmazkodsz, vagy kénytelen leszel elviselni azt a rendet, amit én szabok meg - az én blogomban. Ha további párbeszédet akarsz folytatni, akkor ehhez kénytelen vagy alkalmazkodni. Ha nem, azt minden további nélkül tudomásul veszem." (Én)
"Értem én a hisztit..." (Te)

A fenéket érted! Ha értenéd, akkor nem hisztiznél itt. Ha egyszerűen fölfognád, hogy megkértelek valamire, akkor most nem szívóznál itt. Olyan vagy, mint egy pióca. Vagy mint egy piaci légy. Ha valaki nem akar veled diskurálgatni, akkor minek erőszakoskodsz?

Ez a blog az iszlám terrorizmusról szól. De most már nemcsak arról. Hanem arról is szól most már, hogy hogyan akarod rám kényszeríteni az olyan témákról való beszélgetést, amiről amiről nem óhajtok beszélgetni. Ez is terrorizmus ám, mert te most engem terrorizálsz. Totál bunkó magatartás. Ezért állítom most be a moderálásodat. NEM VAGYOK RÁD TÖBBET KÍVÁNCSI!

"Hehe:) Lecsaptál mint a gyöngytyúk...., miután leszélsőjobboldaliztál:)"
Nem barátocskám! Te magad jelentetted ki, hogy egyáltalán nem bánnád, ha halomra lőnék a cigányokat. Vagyis kimutattad, hogy náci vagy. Ez talán nem szélsőjobboldaliság?

"Egyenlőre te vagy a vendég az én blogomban" (Én)
"Igen, eddig célozgattál, most már körbe is pisilted a területed." (Te)

Idáig tartott, nem magyarázom tovább. Te láthatóan nem érted, ha vendégségbe mész, akkor nem böfögünk, nem fingunk az asztalnál. Te ebben a blogban az én vendégem vagy, de nem tudsz kulturáltan viselkedni. Ezen okból én nem kívánom többet elviselni a társaságodat. Ha a szép szóból nem értettél, hogy fejezd be, akkor a moderálásból majd megérted.

"Te kezdted a személyeskedést, széljobberkedést, nácizást, úgyhogy ne húzd a szád, ha pofánver a viszkéz..."
Hülyegyerek! Te magad élvezkedtél a cigánygyilkosságokon. Csodálkozol, ha pofánver a visszakéz?
süti beállítások módosítása