Európa iszlám megszállása

Józan érveim a liberális bevándorláspolitika ellen

Hány halottat ér meg a humanizmus?

2015. november 15. 00:04 - aLEx

 

A tegnap esti párizsi terrorista merényletek kapcsán eddig 150-et meghaladó számú áldozatról szólnak a jelentések. Még nem tudni, hogy melyik terrorista szervezet áll a háttérben, az al-Kaida vagy az Iszlám Állam, de úgy tűnik, kezdetét vette Európa iszlám megszállásának következő fokozata, a békés élet szétverésének kísérlete, a káosz és pánikkeltés. Senki nem mondhatja, hogy erre nem lehetett számítani, hiszen az Iszlám Állam ezt a szándékát jó előre be is jelentette. Mi mégis szépen belesétáltunk a csapdába.

Egy videót ajánlok megtekintésre, amely a Bataclan hátsó kijáratánál készül. Kommentár nélkül is érthető.

 

Biztos voltam benne, hogy az Európai Unió impotens vezetői semmilyen érdemi megoldást nem fognak találni a migráns válság kezelésére, amíg nem lesznek halottak. Fontosabb volt számukra, hogy a humanizmus rózsaszín ködében elmerülve tetszeleghessenek önmaguk és választópolgáraik előtt a saját nagyszerűségükben, és a józan veszélyérzetet félresöpörve kampányoljanak a végelláthatatlan menekültáradat befogadása mellett, mintsem hogy észrevegyék a kelepcét.

Angela Merkel a szolidaritását fejezte ki a francia néppel szemben. De nem vagyok benne biztos, hogy a tegnap esti halálos áldozatok közelebb juttatták az Európai Unió - és köztük Németország - vezetőit a döntéshez. Nekünk pedig már úgy kell feltenni a kérdést, hogy hány halottat ér meg a humanizmus? Pontosabban annak a látszata. Mert egészen nyilvánvaló, hogy itt humanizmusról szó sincs, legfeljebb csak álhumanizmusról. Hány terrortámadás és hány halálos áldozat kell ahhoz, hogy az Unió ebből a  tétlenségből és döntésképtelenségből felébredjen?

Ne feledjük, hogy Magyarország is a potenciális célpontok között szerepel - különös tekintettel a kormány határozott bevándorlásellenes politikájára! Minket egyenlőre legfeljebb csak az ment meg, hogy kis ország vagyunk, és kevésbé látványos bombát robbantani Budapesten, mint Párizsban, Berlinben vagy Frankfurtban, így az elérhető hatás is kisebb. Elsősorban nem minket akarnak a terroristák nyomás alá helyezni, de ott vagyunk a talonban.

El fogunk jutni oda, hogy egész Európában bevezetjük majd a rendkívüli állapotot, és állandósulni fog a háborús helyzet egészen addig, amíg nem lehetünk biztosak benne, hogy csak békés muszlimok maradtak a kontinensen. Eközben persze a békés muszlimokat is sorra fogják érni atrocitások, igazoltatni és motozni fogják őket fegyverek után kutatva, ami őket is a radikalizálódás irányába sodorhatja.

 

 

Eközben a liberális megmondóemberek továbbra sem akarnak tudomást venni arról, hogy az Iszlám Állam áldozatai, akik valóban menekültek, többségükben ugyanolyan dzsihádista vallásúak, mint azok, akik elől menekülnek. Ami tökéletesen lemérhető azon, ahogy a  soraikban bújtatták, és bújtatják azóta is a terroristákat. Ami alapján tökéletesen érthető az európai népesség félelme a vallásos muszlimokkal szemben. A vallási tolerancia eszméje ebben a helyzetben csődöt mondott. Ilyen helyzetben én nem tudom hitelesnek elfogadni azt az állítást, hogy az Iszlám Állam elől menekülőket Európának kötelessége befogadni. Nem érzem a saját kompetenciámnak, hogy különbséget tegyek a békés és az ártó szándékú muszlim, az ateista és a vallásos muszlim, vagy a békés hitű muszlim és az iszlám fundamentalista között. Arra meg egyáltalán nem is vagyunk képesek, hogy a vallásos muszlimok közül kiszűrjük a dzsihádistákat, mert az iszlámnak általában része a dzsihád, és a muszlim vallás általában dzsihádot hirdet Európa ellen. A muszlim általában lenézi, és gyaur kutyának tartja az európait.A vallásos hit a lelkiismereti szabadság körébe tartozó dolog, arra egyáltalán nem vagyunk képesek, hogy a migránsok lelkébe belelássunk. Lehetetlen feladatnak gondolom azt elbírálni, hogy Európa szempontjából melyik migráns a "jó" és melyik a "rossz" muszlim.

Merkel egyebet sem tud mondani, mint az optimizmusát hajtogatja, hogy megbirkózunk a helyzettel. De hogyan? Hiszen ez egyértelműan azzal jár, hogy a terrorista merényleteket kénytelenek vagyunk felvállalni. Be kell vezetni a rendkívüli állapotot és vállalni kell a háborús helyzetet! Miközben az iszlám terrorizmust felszámolni szinte lehetetlen, mert a migráns áradat kimeríthetetlen utánpótlást biztosít a számukra. Illetve csak úgy ér véget, ahogy sikerül véget vetni a Közel-Keleten a polgárháborúnak, de addigra az utolsó életben maradt iszlám terrorista is Európában lesz már, mint "menekült". Valaki végiggondolta ezt a liberális széplelkek közül?

 

 

Engem nem az zavar, hogy nem járhatunk a jövőben diszkóba, színházba, étterembe, vagy focimeccsre, és általában kerülni kell majd a csoportosulást, ahol közénk lőhetnek, mert ezt megoldani lehetetlen. A gyerekeinket óvodába, iskolába kell járatni, bevásárolni pedig nagy áruházakba járunk. Nem is akarok gondolni ilyesmire! Ha ezt ki lehetne védeni, akkor megtalálják majd a módját, hogy az otthonainkban támadjanak majd bennünket. Számomra mégsem a humanizmus a kérdéses, elfogadom, hogy kötelességünk a rászorulókon segíteni - még akkor is, ha ez emberáldozatokkal jár. Ezt vállalnunk kell!

Hanem az zavar, és ezt senki nem tudja megmagyarázni nekem, hogy miért kell ekkora áldozatot vállalnunk olyan menekültekért, akik Európa területére lépésük első pillanatától kezdve rosszhiszemű magatartást tanúsítottak a hatóságokkal szemben. Nem mutatták fel az útleveleiket, hamis adatokat mondtak be (hiszen majd mindenki január 1-én született), nem járultak hozzá, hogy fénykép készüljön róluk, hogy ujjlenyomatot vegyenek tőlük, nem voltak hajlandók elfogadni, hogy menekülttáborokat jelöltek ki számukra tartózkodási helyként, és megtagadták, hogy ott várják ki ügyük elbírálását. Ezen felül még zsaroló magatartást is tanúsítottak, ahogy válogattak a bevándorlási célországok között, amit én a korábbi írásaimban "migráns terrorizmus" gyűjtőnévvel jellemeztem. Mindez együtt számomra azt jelenti, hogy aki ilyen magatartás tanúsított, annak a bevándorlónak a jóhiszeműségét okkal vonom kétségbe.

Ilyen migránsokért vállalunk mi terrorista fenyegetettséget? Nincs az a liberális, aki ezt a kérdést meg tudja magyarázni nekem. Tehát újra kérdezem: hány halottat ér meg nekünk ez a fajta álhumanizmus?

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://europa-iszlam-megszallasa.blog.hu/api/trackback/id/tr398079132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása