Európa iszlám megszállása

Józan érveim a liberális bevándorláspolitika ellen

A muszlim menekültek integrációjának problémái

2015. november 15. 03:44 - aLEx

Gondolatok az iszlám vallási intoleranciában megnyilvánuló rasszizmusról

 

Mostanában sok szó esik a migráns krízissel kapcsolatban a menekültek integrációjának kérdéséről. Abban a kérdésben szinte mindenki egyetért, hogy Nyugat-Európa több évtizedes integrációs tapasztalatai negatív eredménnyel jártak, de véleményem szerint a kérdés megközelítése eleve helytelen. Úgy tűnik, hogy a magunkra vállalt vallási tolerancia elleplezni igyekszik egy alapvető tényt. Szembe sem akarunk nézni azzal a kérdéssel, hogy a muszlim bevándorlók alapvetően nem érettek az integrációra. Hogyan lehet integrálni egy olyan népességet, amely önmaga nem érett arra?

Erre azért tartom fontosnak felhívni a figyelmet, mert azt tapasztalom, hogy teljesen téves a kérdés liberális megítélése. Ugyanis alapvetően nem a keresztény Európa viszonyulásán múlik a muszlim kisebbség integrációjának sikere, hanem fordítva. Az iszlám kisebbség az, amely a integráció gátja.

Persze azonnal le kell szögeznem, hogy ez csak a kérdés vallási oldalról való megközelítésére tekinthető igaznak, mert a bevándorlók más tekintetben, például a gazdasági életbe való beilleszkedés szempontjából egyértelműen hátrányos helyzetben vannak, melyet a befogadó társadalmak nem igazán készségesen próbálnak enyhíteni. Működik a rasszizmus, és tapasztalható idegengyűlölet is, melyek tehát gátja az integrációnak. De az írásom témája nem ez, hanem a dolog másik oldala, vagyis az, amely a bevándorlókon múlik.

 

 

Hogy miért nevezem én a muszlimokat alkalmatlannak az integrációra? Elsősorban azért, mert a vallásosságuk tekintetében évszázadokkal el vannak maradva az európai ember mögött. Hogyan akarunk mi vallási toleranciát gyakorolni olyan népekkel szemben, akik saját hazájukban vallási okokból irtják egymást? Egyáltalán nem érzem magamat abban a helyzetben, hogy én volnék köteles elbírálni, melyik muszlim mekkora toleranciára képes velem szemben.

Ezt tehát kéretik akkor figyelembe venni, amikor Magyarország miniszterelnöke azt a véleményét fejezi ki, hogy hazánk egyáltalán nem akar muszlim menekülteket befogadni! Majd akkor, ha a muszlim vallású menekültek képesek lesznek hasonló vallási toleranciát mutatni az európai emberekkel szemben, amekkorára ők maguk igényt tartanak. De amíg ők saját magukat "igazhitűeknek" tartják, az európai embert pedig "gyaurnak", addig az integrációra nem érettek.

Nyíltan ki kell mondani, hogy az iszlám vallás az európai ember ellen vallási rasszizmust tanúsít! Hát így tessék a befogadás mellett kardoskodni! Nem az európai ember a rasszista az iszlámmal szemben! És ilyen értelemben biztonsági kérdés Európa iszlám megszállása. Ezt ideje volna megérteni!

A muszlimok többsége Európa iszlám megszállását dzsihádista kötelességének érzi. Ebben az ISIS által üldözöttek és az iszlám terroristák teljesen egységesek Európával szemben. Nem véletlen, hogy az állítólagos menekültek oly tökéletesen fedezik a közöttük megbúvó terroristákat.

 

 

Az írásom eredetileg a NolBlogon jelent meg 2015.10.28-án azonos címmel.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://europa-iszlam-megszallasa.blog.hu/api/trackback/id/tr538079286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása